بهره‌گیری از فناوری‌های بومی در اجرای پروژه‌های صنعت قیر
 

بهره‌گیری از فناوری‌های بومی در اجرای پروژه‌های صنعت قیر

یکشنبه، 02 مرداد 1401 | Article Rating

 

 


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل نفت پاسارگاد، علی صالحی با اشاره به طراحی‌های مفهومی و پایه طرح‌های بهبود و توسعه گفت: طراح پایه و Licensor واحد تولید قیر کارخانه آبادان (15000 بشکه / 2400 تن در روز) حوزه فنی و مهندسی شرکت نفت پاسارگاد بوده است.
 وی بیان کرد: راه اندازی این واحد پس از طراحی تفصیلی و احداث توسط مدیریت پروژه‌ها با مشارکت مدیریت فنی و مهندسی صورت گرفت.
وی، طراحی سیستم‌های گرمایشی مخازن، ادوات و خطوط کارخانجات و پایانه‌ها و طرح ایمن سازی بارگیری قیر کارخانجات و همچنین رفع تنگناها و طراحی بهبود عملکرد ادوات و توسعه ظرفیت‌های تولید، ذخیره و بارگیری در کارخانجات و پایانه‌ها را از دیگر دستاوردهای واحد فنی مهندسی بیان کرد.
مدیر فنی و مهندسی نفت پاسارگاد، شناسایی تولیدکنندگان و سازندگان داخلی ادوات و قطعات را از مهمترین رویکردهای این واحد ذکر کرد و گفت: استفاده از تخصص مراکز علمی و دانشگاهی، شرکت‌های دانش بنیان و بومی سازی طراحی پروژه‌ها، استفاده از دانش و تجربه درون شرکتی به‌ جای برون سپاری همواره از دغدغه های نفت پاسارگاد بوده است.

صالحی، همچنین تهيه دستورالعمل‌هاي ایمنی تولید، راه اندازي و بهره‌برداری واحدهای عملیاتی و بارگیری و ارائه مشاوره‌های فنی و مهندسی به کارخانجات، پایانه‌ها و واحدهای ستادی را از جمله عملکردهای واحد فنی مهندسی بیان کرد. 
وی افزود: راهبری امور بازرسی فنی دوره‌ای و موردی کارخانجات و پایانه ها توسط بازرس ثالث و اندازه‌گیری مقدار خوراک و یوتیلیتی کارخانجات بخشی از وظایف ذاتی این واحد است. 
مدیر واحد فنی مهندسی شناسایی و ارزیابی ریسک‌های فرآیند تولید، ذخیره و بارگیری قیر و طرح‌های توسعه بسته بندی را نیز از فعالیت‌های واحد فنی مهندسی عنوان کرد.

تصاویر
  • بهره‌گیری از فناوری‌های بومی در اجرای پروژه‌های صنعت قیر
  • بهره‌گیری از فناوری‌های بومی در اجرای پروژه‌های صنعت قیر
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری